GJENOPPDAGELSEN AV GRAVITASJONS-BØLGER, VITENSKAPENS HELLIGE GRAL

0
3463

I forbindelse med forskningsverdenens «nye» oppdagelse av gravitasjonsbølger brukes det store ord.

«Himmelen blir aldri den samme. Forskerne har omsatt bølgene til lyd, noe Einstein aldri trodde skulle bli mulig. Inntil nå har vi bare sett opp på himmelen og vi kunne ikke høre musikken».

G=Gravitasjon & Geometri
G=Gravitasjon & Geometri

En forskningsnyhet av en slik dimensjon at man kanskje bare en gang i livet får oppleve det. Andre internasjonalt kjente forskere sammenligner oppdagelsen med at Galileo Galilei på 1600-tallet begynte å observere planetene med teleskop. Andre kaller det «vitenskapens hellige gral».

Dahle sier det ikke nødvendigvis finnes umiddelbare praktiske anvendelser ved oppdagelsen, men at den legger grunnlaget for ny kunnskap om universet» Kilde


Vel, det er IKKE noe ny oppdagelse. Det handler om å gjenoppdage. For flere tusen år siden så levde Numerologiens far Pythagoras, og hans læresetning er svært sentral.
Han mente  hele universet var musikalsk og det var han som kom opp med teorien om «Sfærenes musikk»?

frontmatEinstein studerte Pythagoras. Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner, og med oldtidsvitenskapen numerologi oversatte han lydvibrasjonene om til tall.

Pythagoras lærte oss at alle planetene i solsystemet har sin unike lydvibrasjon, og at hvert individ var en særegen toneart/vibrasjon.

Pythagoras mente at den synlige verden er et uttrykk for geometri, tall og tallforhold og at tall utgjør kjernen i tilværelsen. Han mente alle tall har usynlige åndelige unike egenskaper, kjente til hvilke tall som dannet en persons vibrerende energi ville man forstå personens egenskaper og liv.

Oppdatering 10/7-2019! Nå undersøker forskere muligheten for at mørkt materiale er en ren geometrisk effekt, snarere enn en partikkel eller en kompakt gjenstand, kilde.

Det begynner å bli ordentlig interessant. Dagens forskere må snart bite i det sure eplet og anerkjenne Numerologi som vitenskap igjen? Spennende tider 🙂

Aktuelle artikler

Forfattet av: Åse Steinsland, 12.02.2016